Rock 'N' Roll Bingo

Er du klar til Rock? Er du klar til Roll? Og er du klar til Bingo?
Heidi har været kreativ og har bobbet bingoen op fra slap, og nu udfordrer hun dig i dit disco pogo gen! Har du et godt øre for musik og sangtitler? Wunderbar! Heidi har nemlig udskiftet alle tallene på bingopladen med lækre hits både nye og gamle. Så du kan godt droppe træningen med mormor – pensionistklubben er ikke inviteret.

Spillets regler er enkle: Har du en sang på din plade, som svarer til den sang, vi spiller, så må du sætte et kryds. Og hæng nu på, for den første, der har sat kryds på hele sin bingoplade, vinder en top fed præmie! I marts og April er der bl.a. billetter på højkant til nogle af landets fedeste festivaller!

Og lur os, om ikke Heidi er i både fest- og gavehumør. Rygtet siger, at hun kan finde på at sætte gang i vilde rockstar dyster undervejs. Så husk at medbringe din luftguitar – der kan være udsigter til guitarbattles! Og der er selvfølgelig spitze gevinster til vinderne – også dem der får en hel række på sin bingoplade.

For at det ikke skal være løgn, så har Heidi også insisteret på, at du kan mæske dig i kølige øl og sjusser for kun 25,-. Man kan godt blive tør i halsen af al den rock og rul, mener hun.
Så er udgangspunktet for festen ligesom lagt, synes du ikke?

Vi spiller Rock ‘N’ Roll Bingo hver 2. fredag kl. 22.00!